Beschermkappen

Bijna elke camper bezitter heeft wel eens een buitenspiegel van een camper kapot gereden. Dit komt met name omdat het overige verkeer geen rekening houdt met de erg uistekende buitenspiegels.

Middels deze beschermkappen voorkomt u dat de kwetsbare en zeer prijzige buitenspiegels van uw camper beschadigen en / of afbreken. Deze spiegelkappen zorgen ervoor dat bij een (spiegel)aanrijding de druk wordt verdeeld en de buitenspiegel wegklapt i.p.v. afbreekt.  Deze kunststof beschermkappen hebben een exacte pasvorm en zijn vervaardigt van sterk en schokbestendig materiaal.

Tevens vallen de gekleurde spiegelkappen erg goed op zodat het overige verkeer de breedte van de spiegels vanaf nu wel op zal merken.

In Engeland worden deze gepatenteerde spiegelkappen verkocht onder de naam Mirror Guard en zijn daar al een groot succes.

De beschermkappen worden geleverd per set van twee en zijn leverbaar in de volgende standaard kleuren: zwart,  wit en tegen meerprijs grijs. Daarnaast is het mogelijk om de spiegels in elke willekeurige kleur te spuiten.

Diverse kleuren

De basis kleuren zijn zwart, wit & grijs, maar wij kunnen de kappen ook voorzien van uw eigen kleur. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.